Ben je in voorbereiding voor het behalen van het Kwaliteitslabel Natuurcoaching of lukte het niet van de eerste keer en kreeg je advies en/of ontwikkelingspunten mee vanuit de aangeboden ondersteuning tijdens de Open Huis Natuurcoaching Kwalificatiedagen? Dan ben je van harte welkom om diepgaander te ontwikkelen en te leren van meer gevorderde natuurcoaches tijdens onze Open Huis Natuurcoaching Inspiratiedagen.  Van zodra je voldoende vertrouwen hebt in het meester zijn van je ontwikkelingspunten, kan je (opnieuw) inschrijven voor een (nieuwe) kans om het Kwaliteitslabel Natuurcoaching te behalen.

Heb je reeds het Kwaliteitslabel Natuurcoaching behaald, dan engageer je je via deze weg om samen met ons nieuwe leden verder te begeleiden in hun groei, zodat ook zij kunnen evolueren naar het Kwaliteitslabel Natuurcoaching. Je doet dit door het aanbieden van 1 demo coachingssessie per jaar tijdens onze Open Huis Natuurcoaching Inspiratiedagen.

Open Huis Natuurcoaching vzw organiseert samenkomsten in alle vormen voor verdere groei en verdieping in het vakgebied natuurcoaching. Zie hiervoor onze nieuwsbrief en agenda.