Wil je als welzijnsprofessional samen met anderen verder meebouwen aan Open Huis Natuurcoaching vzw? Wil je ook samen borg staan voor professionele en kwaliteitsvolle begeleiding in én met de natuur? Dan ontmoeten we je graag!

De eerste stap bestaat uit je aanmelding om ons te ontmoeten. Dit kan via een ontmoetingsmoment die je in de kalender terug  vindt of via een skypegesprek. Stuur een mailtje naar contact@openhuisnatuurcoaching.org of via het onderstaand formulier. Vervolgens word je persoonlijk uitgenodigd op een van onze Open Huis Kennismakingsmomenten waar we elkaar beter leren kennen. Je krijgt meer inzicht welke ondersteuning de vereniging jou als toekomstig lid biedt en hoe je je wenst te verhouden tot onze vereniging. Zo kan je kiezen om ons verder te steunen als sympathisant middels een donatie of vrijwilligerswerk. Of je kan kiezen om meewerkend lid te worden. Dit laatste kan als je reeds een welzijnsprofessional bent die in én met de natuur begeleidt. We vragen dan ook je akkoord te verklaren met de engagementsverklaring.

Als meewerkend lid ondersteun je de organisatie met lidgeld (zie verder) en werk je minstens aan één project mee tijdens het jaar.

Als lid krijg je:

  • Toegang tot de Open Huis Natuurcoaching Inspiratiedagen,  oefen je je begeleidingsvaardigheden in én met de natuur, leer je van andere gevorderde welzijnsprofessionals.
  • Kan je deelnemen aan het opzetten van samenwerkingen, projecten en themadagen tussen diverse begeleidingsprofessionals, organisaties, verenigingen, … actief op het terrein van begeleiding in én met de natuur.
  • Kan je deelnemen aan vibrerende en lerende netwerken voor kruisbestuiving onder meewerkende leden.
  • Word je geïnspireerd middels relevante artikels, onderzoeken, boeken, nieuws met betrekking tot het vakgebied, en kan je je praktijk hiermee verder onderbouwen.
  • Maak je deel uit van een besloten FB-groep, waarbij we van elkaar kunnen leren. Zowel inhoudelijk als op het vlak van ondernemerschap.
  • Kun je deelnemen aan werkgroepen die ontstaan binnen de werking van de vereniging.

Meld je vandaag nog aan om lid te worden middels het invullen van onderstaande vragenlijst:

Vragenlijst kennismaking
(max 5 lijnen)
(max 3 lijnen)

Hartelijk dank en tot snel!

Related Posts

Geef een reactie