Wil je als natuurcoach samen met andere professionele natuurcoaches mee verder bouwen aan Open Huis Natuurcoaching vzw en samen borg staan voor professionele en kwaliteitsvolle natuurcoaching? Dan ontmoeten we je graag!

De eerste stap bestaat uit het invullen van onderstaand kennismakingsformulier. Vervolgens kan je inschrijven op een van onze Open Huis Kennismakingsmomenten waar we elkaar beter leren kennen. Ook krijg je meer inzicht welke ondersteuning de vereniging jou als toekomstig lid bieden en hoe je het Kwaliteitslabel Natuurcoaching kan behalen.

Kies je er na de kennismaking voor om verder met ons mee te bouwen aan kwaliteitsvolle natuurcoaching, dan ziet jouw wandelpad er als volgt uit:

  1. Je maakt je formeel lid als gecertificeerd natuurcoach van Open Huis Natuurcoaching vzw en betaalt hiervoor een jaarlijkse bijdrage. Voor 2019 werd de bijdrage vastgesteld op 95€ exclusief btw
  2. Je krijgt toegang tot de Open Huis Natuurcoaching Inspiratiedagen, je oefent je vaardigheden met de vooropgestelde kwaliteitscriteria als basis, je leert van meer gevorderde natuurcoaches en je bereidt je samen met anderen voor op het behalen van het Kwaliteitslabel Natuurcoaching
  3. Je behaalt het Kwaliteitslabel Natuurcoaching op een van onze Open Huis Natuurcoaching Kwalificatiedagen
  4. Je wordt vermeld bij de lijst van professionele natuurcoaches met kwaliteitslabel
  5. Na het behalen van het kwaliteitslabel, vermindert je jaarlijkse bijdrage voor lidmaatschap naar 75€ excl. btw.  Dit in ruil voor jouw inzet (max. 1 x per jaar een kwaliteitsvolle demo aanbieden tijdens de Open Huis Natuurcoaching Inspiratiedagen) om verder mee te bouwen aan  professionalisering van het vakgebied natuurcoaching.

Hier vind je het stappenplan om te evolueren naar professioneel natuurcoach met het Kwaliteitslabel Natuurcoaching:

Om zelf in te schatten waar jij je nu als natuurcoach situeert, kan je de Open Huis Natuurcoaching vzw Kwaliteitslabel Natuurcoaching criteria doornemen.

Wij werken vanuit oprechte verbinding en willen je dan ook heel graag beter leren kennen. Daarom nodigen we je uit om als eerste stap deel te nemen aan een Open Huis Natuurcoaching Kennismakingsmoment. Zie hiervoor onze nieuwsbrief en agenda.

Benieuwd naar meer? Kijk dan zeker even op deze pagina!

Meld je vandaag nog aan voor jouw Kennismakingsmoment en vul onderstaand formulier in:

Vragenlijst kennismaking
(max 5 lijnen)
(max 3 lijnen)
Ja/nee omdat...

Hartelijk dank en tot snel!

Related Posts

Geef een reactie