Wil je je graag op professionele wijze laten begeleiden door een kwaliteitsvolle natuurcoach?

Voel je zelf een verlangen om meer natuur in je leven te hebben, maar je weet niet hoe?

Wil je graag zelf natuurcoach worden en zoek je bij wie je daarvoor terecht kan?

Onze aangesloten leden zijn allen gecertificeerd natuurcoach en hebben zich mogelijks verder gespecialiseerd in subvormen van natuurcoaching (bv met coach met dieren, tuincoach, enz).

Al onze professionele natuurcoaches met het Kwaliteitslabel Natuurcoaching staan vermeld op de website. Dit betekent dat zij aangetoond hebben te voldoen aan de door Open Huis Natuurcoaching vzw vastgelegde kwaliteitscriteria en dat je bij een betrouwbare, bekwame, professionele en kwaliteitsvolle natuurcoach terecht komt.

Jaarlijks wordt de licentie van het Kwaliteitslabel Natuurcoaching zorgvuldig vernieuwd. Bovendien kiezen onze leden dat ze middels hun praktijk tezelfdertijd bijdragen aan een betere wereld. Ze doen dit door de visie en waarden van natuurcoaching die ze uitstralen en uitdragen, de wijze van coaching, of door een sociaal-ecologisch project waarin hun werk en leven zijn ingebed.

Wil jij ook ervaren hoe het is om door een gedreven professionele natuurcoach met een Kwaliteitslabel Natuurcoaching aan de slag te gaan met jouw ontwikkeling?

ZOEK HIER een natuurcoach met het Kwaliteitslabel Natuurcoaching bij jou in de buurt!

 

Related Posts

Geef een reactie