Een reflexieve welzijnsprofessional, die zich bij ons aansluit, is een rolmodel in het begeleiden van individuen en groepen in én met de natuur op een professionele, zinvolle en maatschappijbewuste manier.

Binnenkort vind je hier het overzicht van onze leden die de Engagementsverklaring OHN onderschreven.

Provincie Antwerpen

Viki Broes

Viki Broes

Leren in, met en van de natuur
Als gecertificeerd Natuurcoach zet ik de natuur in bij burn-out coaching trajecten zodat mensen in een minder prikkelende omgeving kunnen werken aan hun ontwikkeling. Vanuit het werken met de natuur krijgt je oerbrein de rust waar het om vraagt en als kers op de taart krijg je een eerlijke en eenvoudige spiegel zonder oordeel. De natuur is mijn favoriete co-coach in de strijd tegen Nature Deficit Disorder. Meer info: www.re-move.be

Peter Massy

Coachen is luisteren naar de Natuur … en hoor jij het ook?

ZOERSEL

Als natuurcoach en loopbaancoach, verdiep ik me ook verder in Stress (Burn-out) en veerkracht. De natuur zet ik graag in tijdens de coachingssessies omdat ik geloof dat het verbinden met de natuur ons kan helpen in het verbinden met onze eigen natuur.

Meer info: https://2boots.be/natuur-coaching/

Wie komt er bij?

Wie komt er bij?

Provincie Limburg

Wie komt er bij?

Wie komt er bij?

Provincie Oost-Vlaanderen

Ann Sterckx

Ann Sterckx

Het verdiepen van je relatie met de natuur leidt tot een gezond, gelukkig en zinvol leven

Als ecopsychologe, trainer toegepaste ecopsychologie en bezielster van EarthWise Education bestaat mijn missie eruit om mensen te begeleiden in het herstel van hun relatie met de natuur, om zo te komen tot een betere zelfzorg, zorg voor de ander, de samenleving en de aarde.

Meer natuur in je leven, en je verdiepen in je verbinding met het natuurlijke, leiden tot een gezond, gelukkig en zinvol leven.

Resoneert dit ook bij jou? Ook zin in een boeiende ont-moeting? Contacteer me gerust: ann@earthwise.education.

www.earthwise.education

Wie komt er bij?

Wie komt er bij?

Provincie Vlaams-Brabant

Wie komt er bij?

Wie komt er bij?

Provincie West-Vlaanderen

Wie komt er bij?

Wie komt er bij?