Onze verbinding in onze maatschappelijke missie en ons hart voor het begeleiden in én met de natuur bracht ons samen. Hier leer je ons een beetje kennen. Ann Sterckx en Peter Massy zijn de bestuurders van Open Huis Natuurcoaching vzw.

Ann Sterckx

Ann Sterckx

Bezielster en mede-oprichtster
Als ecopsychologe, trainer (Earthwise.education) en bezielster van Open Huis Natuurcoaching vzw bestaat mijn missie eruit om mensen te begeleiden in het herstel van hun relatie met de natuur, om zo te komen tot een betere zelfzorg, zorg voor de ander, de samenleving en de aarde. Meer natuur in je leven, en je verdiepen in je verbinding met het natuurlijke, leiden tot een gezond, gelukkig en zinvol leven. Wil je dit ook graag samen met ons uitdragen? Contacteer ons gerust!
Peter Massy

Peter Massy

Bezieler en natuurcoach

Als natuurcoach en bezieler van het Open huis Natuurcoaching zet ik de natuur in bij de verschillende vormen van coaching. Mensen meenemen naar de natuur, de verwondering weer helpen creëren en de verbinding weer maken met de natuur en de eigen natuur zijn mijn passies (https://2boots.be/). De natuur werkt als een tweede coach en ondersteunt het zetten van een passende volgende stap in je leven. De natuur vraagt niets en geeft veel. Daarom vind ik het belangrijk iets terug te doen voor de natuur. Ik ervaar dat natuurcoachen mensen ook aanzet om meer aandacht te hebben voor onze moeder aarde.

Open Huis Natuurcoaching vzw zou niet ontstaan zijn, zonder de samenkomst van Viki Broes (www.re-move.be; www.re-nature.be), Stijn Vandevelde (https://viamani.be/, https://www.facebook.com/tspinnenweb) en Ann Sterckx op een prachtige inspiratievolle plek in de natuur. We betuigen dan ook onze dank aan Viki, Stijn, de kraaien en buizerds, de herten, everzwijnen en de bomen, het bos, het boshuis en de vleermuizen, voor de maanden creatiewerk die aan de basis lag van Open Huis Natuurcoaching vzw.